Klaar voor de volgende stap?

Sessies voor ondernemers

Ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel. Als ondernemer zul je moeten bijblijven om op tijd de juiste strategische beslissingen voor jouw bedrijf te kunnen nemen. Bijblijven is niet eenvoudig naast je eigen core business. Welke kansen liggen er voor jouw onderneming en hoe ga je hiermee aan de slag? Ondernemers, die willen groeien door middel van digitalisering, bieden wij een traject waarbij je, voor jou op maat, meer inzicht krijgt in de mogelijkheden en kansen die digitalisering voor jouw bedrijf bieden.

Jouw team groeiversnelling naar de toekomst In een aantal groepssessies maken we jouw personeel bewust van de mogelijkheden die digitalisering biedt. Welke mogelijkheden dat aan individuele medewerkers brengt, maar ook de groeiversnelling die hiermee binnen de organisatie kan worden bereikt. Investeer in de juiste skills. Maar vergeet daarbij leiderschap en een digitale mindset niet.

Hoe we dat doen

Methodology

Global Topology combineert Conversieoptimalisatie methodieken met Growth Hacking en Digitale Analyse om zo ook jouw bedrijf exponentieel te laten groeien.

Sessies voor ondernemers

In September beginnen we met workshops en individuele trainingssessies zowel voor bedrijven als individuele begeleiding voor managers en ondernemers. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaand formulier in.

Digitale Strategie
Conversieoptimalisatie
Growth hacking
Foundational SEO & SEA
Affiliate marketing
Social Analytics